Lite problem i arbetet med en pyramid

Sitter och knappar på datorn. Försöker få ihop en summering av kvartalets försäljning. Det är en massa olika produkter, modeller, priser, volymer och siffror som ska summeras och presenteras. Har problem att synka vissa datapunkter ur programmet Pyramid som jag arbetar i. Min fru tittade precis in på kontoret och efter jag förklarat dilemmat sa hon att Proclient kanske kan hjälpa dig? Hon har en poäng där, när jag läser om företaget ser jag att de arbetar med Pyramid som affärssystem och har konsulter man kan anlita.

Försöker lösa problemet själv under ytterligare ett par timmar men sen dyker frun upp igen i dörren och brister ännu en gång ut att Proclient kan hjälpa dig… Jaja, inser nu att det behövs extern hjälp om jag ska lyckas få ihop summering och presentation i god tid. Ska kolla upp vilka konsulter som finns inom Pyramid affärssystem och så får jag även höra med mina kollegor om de anlitat ngn konsult innan jag tar ett beslut.

Fint väder ute nu, klar himmel och lite krispig kyla som gör att man håller sig pigg under löpturen i skogen. Blev en runda på 19 km idag och är helt slut. Blir en bastu ute vid sjön efter duschen och sen kanske ett par kalla folköl för att koppla av framför brasan.

Ska laga mat ikväll och det blir pizza. Har köpt pizzabottnar, tomatsås, kryddor, grönsaker och lite glass som efterrätt. Länge sedan jag bakade pizza men det är kul att stå i köket och leka pizzabagare. Mitt fokus är att skapa ett par Calzone. Kanske inte den enklaste pizzan, men det är helt klart än av de godare pizzorna enligt mig. Receptet till pizzan har jag fått av den lokala pizzabagaren Hadmed, han är en riktig stjärna på att grädda Calzone.

Kommentarer är stängda.