Du tappade något på vägen!

Jag vet inte hur många samtal jag fått längs vägen från främmande personer som märkt att jag tappat något av släpkärran. Jag blir lika generad varje gång och ber så hemskt mycket om ursäkt. Jag tackar för att de ringer och vänder samtidigt om för att åka tillbaka för att plocka upp det jag tappat. Givetvis händer detta alla någon gång. Jag åker i princip varje dag denna sträcka med min släpkärra eftersom det ingår i en del av verksamheten vi jobbar med. Men nu börjar jag bli orolig. Tänk om jag skulle tappa något som på något vi kan skada någon annan i trafiken.

Jag funderade länge på hur jag skulle göra. Länge tänkte jag gå den lätta vägen och bara köpa en ny släpkärra som är stängd och därmed inte har en chans att förlora något på vägen. Men så mycket kapital har vi inte, tyvärr. Jag gillar vanligtvis den enklaste vägen och blir lite låst i när den inte fungerar. Men det behövde jag inte bli länge innan jag hittade Valeryd.

Valreyd för att lasta och säkra

Jag kom nämligen in på hemsidan Valeryd.se och fick då väldigt mycket mer inspiration till att försöka lasta och säkra på ett bättre sätt än vad jag gör idag. När man transporterar olika saker och gods med släpvagn så är det ju givetvis viktigt att lasten hålls på plats och Valreyd är bra på att förmedla att detta endast är för att undvika olyckor. Detta har jag givetvis varit medveten om men inte vikten av det.

Vidare via https://valeryd.se/produkt-kategori/lasta-och-sakra/ så kan du nämligen se hela Valeryds utbud av både tillbehör och reservdelar för att transportera ditt gods så säkert som möjligt och samtidigt hålla din omgivning utan risk. Nu har jag varit utan samtal om att jag tappade något på vägen och jag känner mig därmed tryggare än någonsin.