Extraljus till bilen – hiss eller diss?

Vi har då alla suttit någon gång på helspänn i bilen när det börjar skymma och man ska ta sig hem på en väg som man inte riktigt känner till. Eller ännu farligare, på en landsväg du kör fram och tillbaka varje dag, men där varenda liten ljusförändring i buskarna ser ut att vara ett rådjur som när som helst kan vara på väg över vägen. Men du behöver nödvändigtvis inte längre vara orolig om detta skulle vara fallet för dig någon gång, och du kan dessutom köra tryggare med stil.

Hur då? Jo! Med extraljus till bilen såklart. Stora, anskrämliga strålkastare som tar upp hela framdelen av bilen tänker du då. Nej inte nödvändigtvis! Jag investerade i detta och har nu både bättre helljus och en riktigt trendig design på min bil. Det finns ett stort utbud och du kan välja precis själv hur trendig du vill vara, men med den viktiga delen att du ska känna dig tryggare på vägen när det börjar skymma och bli mörkare ute.

Trygghet för mig och min familj

Inte nog med att bara jag känner mig tryggare längs landsvägen på väg hem om kvällarna så har jag även utrustat både fruns och sonens bilar med samma extraljus. Ljuset är avsevärt starkare och sprids både längre och bredare än vad en vanlig glödlampa gör, vilket i sin tur gör att du lättare upptäcker faror utmed vägen och förhoppningsvis hinner agera innan olyckan är framme.

Viltolyckor i skymningen är vanliga och det är ingen som vill ha ett samtal på kvällen om att det skett en nära familjemedlem en olycka. Oavsett om du tycker att du har bra helljus eller helt enkelt har perfekt syn så se ändå till att göra denna investeringen för dig och din familjs säkerhet. Så, hiss eller diss? Jag tror jag gjort det ganska klart redan – HISS!