Ny stad – ny frisyr

Jag är verkligen i ett stort behov av att uppsöka en frisörsalong! Men som nyinflyttad i Stockholm innebär det att utbudet är enormt och det gör det hela svårare för mig att välja.

Bland alla frisörsalonger i Stockholm, hur skall jag hitta rätt?

Redo för förändringar

Jag har tänkt att göra en ganska stor förändring när det kommer till mitt hår. I flera års tid har jag varit mörkhårig. Jag har färgat det mörkt så pass många gånger att mitt hår nu ser svart ut. Från detta vill jag nu gå till att få en blond fräsch färg och även sätta i hairtalks för att göra håret extra fylligt och lyxigt. Jag känner mig redo för en förändring och som nyinflyttad i en ny stad är jag också redo för en helt ny frisyr och hårfärg.

Hitta rätt frisörsalong i Stockholm

Just därför är det ännu viktigare att jag hittar rätt frisörsalong, för oj vad mardrömsfall man har hört och läst om där processen att gå från mörkt till ljust resulterat i en orange färg på håret som dessutom blivit så skadat att det bara går av. Det tar ju flera år att återhämta håret efter en sådan grej.

Men bland alla frisörsalonger i Stockholm finns det ju såklart de som verkligen kan sin grej, och det är dom jag behöver hitta. En modern salong med skonsamma färger och behandlingar och personal som vet vad de håller på med. Visst, jag kan antagligen inte förvänta mig att få den perfekta blonda färgen efter bara ett besök, men min förhoppning är att det ändå skall se snyggt ut under den här processen och att håret inte skall bli förstört och trilla av.

Med min nya frisyr kommer jag ta mig min nya hemstad med storm och jag är så redo!

Kommentarer är stängda.