Ingen el vid spisen fick mig att koka till

Nu gick strömmen i huset för andra gången idag. Stod vid köket och lagade mat när allt stängdes av. Oerhört irriterande att utan förvarning bli avbruten i matlagningen. Såg kort därefter att ett par gubbar på plats utanför huset och började mixtra med sladdar i ett elskåp. Hoppas de löser problemet inom kort, då kan man kalla dem vassa elektriker.

När man anlitar en fackman för att lösa elfel vill du gärna ha en duktig och prisvärd elektriker. Vi har haft ett par elavbrott senaste året och jag tror det har en koppling till nybygget av ett område i närheten. Ett fastighetsbolag bygger upp till femtio nya hus och jag antar att det ska dras in en del el i dessa fastigheter. Nu är jag ingen elektriker själv, så kan egentligen inte uttala mig i frågan. Men man kan alltid ha en åsikt, det kostar inget.

Kikade på Youtube under helgen och gillade programmet där du följer en elfirmas arbetsdagar. Personalen sticker ut på alla möjliga jobb och det händer saker hela tiden. I senaste avsnittet besöktes en kändis och elektrikerna byggde om dennes belysning i huset. Det var ett rätt omfattande arbete. Firman som utförde jobbet hade en vass grabb på plats som löste jobbet på under två timmar, det kan man kalla prisvärd elektriker.

Ofta är det inte bara elarbeten när elektrikerna som är med i filmerna är ute på jobb. Det upptäcker andra problem som behöver åtgärdas. På ett ställe såg man att dräneringen var bristfällig utanför huset. Eftersom firman har flera arbetsområden kunde de snabbt kalla ut ett gäng som fick dränera om fastigheten. Ska väl nämna att elfirman är specialiserad på både el och rörarbeten. Jag antar att du inte kallar bolaget för elfirma, el och VVS är en bättre beskrivning på företagets tjänster.

Kommentarer är stängda.