Ta med kollegorna till årets kick off!

Är det dags för dig som chef att planera något bra nu när hösten drar igång på riktigt? Känner du press? Ja men det borde du. Däremot behöver du inte vara orolig när du bokar Kick off i Stockholm hos Aveqia. Det är nämligen som uppgjort att detta blir lyckat och jag kan lova dig att du kommer ha riktigt glada kollegor som är taggade inför vad som komma skall!

Låt med andra ord Aveqia anordna årets motivationshöjare genom att se till att ni får jobba tillsammans som ett team. Detta givna inslag som en start på säsongen förväntas bidra med inspiration, motivation och härlig samvaro – och det är exakt detta Aveqia levererar. Nu blir det dags att samarbeta och laga en fantastisk måltid tillsammans med kockar från Aveqia för att sedan sitta ned tillsammans och avnjuta riktigt god mat. Denna aktivitet passar bra oavsett om ni känner varandra sedan innan eller om det handlar om ett helt nytt team som aldrig jobbat ihop innan.

Matlagning är nyckeln till mycket

Ja men inte nog med att ni lämnar med mättade magar så lovar jag också att ni kommer kunna njuta av vår fantastiska huvudstad. Komma ifrån småstadsluften och helt enkelt få njuta av storstad och puls. Kick off i Stockholm blir därför helt perfekt för er som har en liten bit att resa och verkligen få känna att man kommer iväg tillsammans. Alla är då också där på samma premisser och kan inte gå hem tidigt eller stanna hemma för att det finns annat vardagligt att göra. Se till att kontakta Aveqia redan nu för att boka just er kick off så lovar jag att ni har något riktigt kul att se fram emot tillsammans som ett team och efteråt ett ännu mer sammansvetsat sådant!