Sexleksaker – Det vibrerar både här och där

Vibratorer – det har ju nästan blivit en hel vetenskap. Det finns så många sorter att det är lite svårt att hålla reda på alla och därmed också veta vilken man ska köpa. Man får nog helt enkelt göra lite research innan man kommer till själva köpbeslutet. Det skulle ju vara lite tråkigt om man köper något och sen är det en total besvikelse. Det vill man ju inte vara med om.

Ibland kan en film eller TV-serie göra väldigt mycket för hur vi beter oss och för hur vi konsumerar. Det är både märkligt och spännande. Sex and the City var en serie som hade stor påverkan på många områden. Det var inte bara Manolo Blanikh skor som blev kända världen över. I ett av avsnitten avhandlades dildon/vibratorn The Rabbit. En av rollfigurerna, Charlotte, blev till och med beroende av denna fantastiska apparat som gav otroliga orgasmer. På grund av att denna dildo nämndes och visades i Sex and the City sköt försäljningen av The Rabbit i höjden. Det lönar sig verkligen att synas i rätt sammanhang.

Det finns verkligen en uppsjö av vuxenleksaker ute på marknaden men en grej av alla dessa som både jag och min tjejkompis vill testa är en klitorisvibrator. Vi tänkte att det kunde vara en kul grej att använda med våra pojkvänner. Först tänkte vi att vi kunde köpa en och dela den mellan varandra. Men vi kände ganska snabbt att det kunde vara lite konstigt och bestämde oss för att köpa var sin. Så nu är två klitorisvibratorer på väg med posten.

Vi återkommer och berättar om de är så bra som de säger. Håll tummarna för oss!