Reservdelar till Volvo V50

Är sugen på att byta ut min Volvo 740 till en nyare bilmodell. Har kollat mycket på nätet senaste månaden. Det finns väldigt många bilar som ligger ute till salu nu. Det lutar åt att jag köper en Volvo igen, denna gång har jag siktet inställt på en V50. Det som är positivt med denna bilmodell är att det finns mycket reservdelar till Volvo V50. Jag är inte expert på att meka själv, men köper reservdelar till bilen och låter en polare meka åt mig.

Läste om Volvo V50 och ser att de lanserade bilen 2003. Bilen är en efterföljare till V40. Vad jag inte kände till är att V50 delar plattform med både Mazda3 och Ford Focus. Köper man värstingmodellen av V50 kan du hitta upp till 220 hk under huven, inte illa!

På lunchen idag ska jag träffa polaren som jobbar på bilverkstaden i närheten. Han är bra att snacka med när det gäller bilar. Tänkte visa honom Volvon jag spanade in på blocket.se förra veckan. Tror att han kommer påminna mig att tänka på reservdelar till Volvo V50, men det har jag som sagt redan kollat upp. Det finns flera butiker på nätet som säljer reservdelar till modellen.

Bilen jag kikat på har några år på nacken så det blir en halvförsäkring när jag köper den. Helförsäkring känns alldeles för dyrt för mig. Försäkringsbolagen är duktiga på att ta bra betalt för sina försäkringar. Det du kanske inte tänker på är att de höjer priset varje gång du får en skada/ anmäler en försäkringsskada. Som kund förflyttas du vid en skada till en annan kundgrupp. Jag kan förstå hur försäkringsbolagen tänker, men gillar ändå inte hur de hela tiden höjer priset på sina försäkringar mot kunder.

För att spara pengar försöker jag se över mina löpande avtal varje år. Det kan vara försäkringar, bredband, mobilabonnemang och andra nödvändiga tjänster man betalar löpande

Kommentarer är stängda.