Stort utbud av pärlor är passar pärlglada barn

Mina syskonbarn älskar att pyssla med pärlor och andra pärlrelaterade pyssel. Just nu är deras favorit att pärla Elsa och Anna från Disneyfilmerna Frost. Då det är två systrar som filmerna handlar om så kan mina syskonbarn, som också är systrar, leka att de är Elsa och Anna.

De pärlar faktiskt så mycket att deras föräldrar måste köpa nya burkar fulla med pärlor varje vecka. Det är då tur att de har hittat en butik som har ett stort utbud av pärlor och pärlredskap.

Att se de båda systrarna leka snällt med varandra gör ens hjärta gott, och nostalgiskt till hur man själv brukade sitta i timmar och pyssla med min syster. Jag minns att jag älskade att måla i målarböcker, helst skulle det vara Lejonkungen eller Aladdin.

Att pyssla med pärlor var aldrig något jag fastnade för, tror det berodde på att pärlorna som vi alltid hade hemma var så små och svåra att jobba med. Då var det roligare och framförallt lättare att rita i målarböcker. 

Att sitta och rita är faktiskt något jag fortfarande gör lite då och då när jag har tråkigt, det är en rolig sysselsättning som verkligen tränar ens förmågor.

Nu fick jag en idé för jag ska rita härnäst, tänker börja direkt, vi hörs.

Kommentarer är stängda.