Riktiga arbetskläder köptes på lbrador.com

Att använda gedigna arbetskläder är viktigt när man arbetar med tunga och till viss del farliga arbeten. Ska man arbeta ute sent efter att solen har gått ner bör ens arbetskläder ha reflexer och de bör vara värmande så att man inte fryser. De bör också vara tunna nog att inte vara i vägen vid arbete.

De arbetskläder jag själv använder kommer ifrån lbrador.com, det är välgjorda arbetskläder med exakt den funktionaliteten som jag beskrev innan. Då kläderna är designade med arbetare i åtanke är designen lika viktigt som funktionaliteten. Vad jag gillar mest med mina kläder från l.brador är att de passar lika bra i arbetet som på fritiden. Då de har reflexer på sig fungerar de bäst när det är mörkt och kallt ute. Framförallt gillar jag att ha på mig mina kläder från L.brador när jag är ute och går i skogen. Värmen, lugnet och mörkret som uppstår i skogen en sen vinterkväll går nästan inte att slå. Det enda som kommer i närheten är en het sommardag som börjar med flera timmars strandhäng och avslutas med grillning över öppen brasa på stranden med bästa vännerna.

Nu ska jag ta på mig mina arbetskläder och ta en promenad i skogen.

Kommentarer är stängda.