Skaffat nya visitkort från Digitalt Tryck

Om man ska verka professionell inom arbetslivet krävs det att man kommer förberedd. Det gäller i form av sätt att anteckna olika saker som sägs under långa möten, till att vara redo att besvara olika sorters frågor som kan komma upp på mötet.

Något som inte kanske är helt självklart längre är att man alltid ska bära med sig en bunt visitkort. Med visitkort kan man enkelt presentera sig själv samtidigt som man ger mottagaren ens kontaktuppgifter.

Det är faktiskt så att jag åt företagets vägnar beställde en hel bunt visitkort till alla anställda. Då vi är tio stycken anställda, beställde jag 500 stycken (50 stycken vardera).

Då jag inte är den bästa på visitkort tog jag hjälp av företaget Digitalt Tryck i Borås. De har många års erfarenhet av tryckeri, framförallt visitkort så valet av företag var enkelt.

Visitkorten tog inte lång tid att komma och de ser utomordentligt professionella. Något som kommer få andra företag att tappa hakan när de ser dem.

Då jag beställde 50 stycken vardera kommer de förmodligen räcka ett tag, och om de inte skulle göra det så vet jag exakt vilket företag jag ska kontakta för nya.

Om de andra på företaget gillar visitkorten kommer vi nog anlita Digitalt Tryck för andra tryckarbeten, vi får se.

 

Kommentarer är stängda.